UV-valo Tatuoinnit / Black light Tattoos

Uv-valossa loistavat tatuoinnit ovat vielä melko uusi juttu tatuointien maailmassa. Värit, joita käytämme ovat Mom’s nuclear ink merkin värejä ja valmistettu USA:ssa, joten ne ovat tutkittuja ja turvallisia. UV-tatuointi EI loista pimeässä, vain UV-valon kanssa ja musteen loistavat pigmentit ovat pääosin luonnostaan jo kyseisessä valossa loistavia väripigmenttejä. Internet on täynnä erilaisia varoituksia UV-tatuoinneista ja myös paljon väärää informaatiota on tarjolla. Kerron mielelläni omista väreistäni ja UV-tatuointien turvallisuudesta ja/tai riskitekijöistä, jos UV-tatuointi kiinnostaa sinua, mutta et ole aivan varma asiasta.

UV-tatuointi voi olla näkymätön päivänvalossa kokonaan tai yhdistetty tavallisen musteen kanssa. UV-tatuointimusteista suurinosa näkyy niin päivänvalossa kuin myös UV-valossa. Tatuoinnin suunnittelussa on otettava huomioon niin päivänvalo kuin UV-valokin ja miten haluaa itse tatuoinnin näkyvän milloinkin.

UV-tatuoinnin hinta on 150€/h.

Black light tattoos are glowing in the dark with black light and gives more possibilities to do tattoos. Some of the colors are invisible by daylight and some you can see, but turn bright with black light. We use safe Mom’s nuclear inks that are made in the United States of America. If you have questions about these kind of tattoos, please contact me.