UV-valo Tatuoinnit / Black light Tattoos

HUOM! Uuden EU:n REACH direktiivin tultua 4.1.2022 käyttöön, ei tällä hetkellä ole mahdollista tehdä UV-tatuointeja. Direktiivin mukaisia musteita kehitetään parhaillaan ja toivon mukaan ne tulevat saataville vuoden 2022 aikana.

Uv-valossa loistavat tatuoinnit ovat vielä melko uusi juttu tatuointien maailmassa. Värit, joita käytämme ovat Mom’s nuclear ink ja Bloodline merkin värejä ja valmistettu USA:ssa, joten ne ovat tutkittuja ja turvallisia. UV-tatuointi EI loista pimeässä, vain UV-valon kanssa ja musteen loistavat pigmentit ovat pääosin luonnostaan jo kyseisessä valossa loistavia väripigmenttejä. Internet on täynnä erilaisia varoituksia UV-tatuoinneista ja myös paljon väärää informaatiota on tarjolla. Kerron mielelläni omista väreistäni ja UV-tatuointien turvallisuudesta ja/tai riskitekijöistä, jos UV-tatuointi kiinnostaa sinua, mutta et ole aivan varma asiasta.

UV-tatuointi voi olla näkymätön päivänvalossa kokonaan tai yhdistetty tavallisen musteen kanssa. UV-tatuointimusteista suurinosa näkyy päivänvalossa haaleana. Tatuoinnin suunnittelussa on otettava huomioon niin päivänvalo kuin UV-valokin ja miten haluaa itse tatuoinnin näkyvän milloinkin.

Uutuutena ovat neon pinkki- sekä oranssi tatuointimuste, jotka loistavat kirkkaana UV-valossa ja näkyvät myös vahvasti tavallisessa valossa. Nämä musteet ovat tavallisia tatuointimusteita, mutta poikkeuksellisesti loistavat voimakkaina UV-valossa.

Varsinaiset UV-musteet ovat epävarmempia pysyvyden ja tuloksen suhteen, jonka vuoksi suosittelen näitä edellä mainittuja musteita, jos haluaa pysyvän ja näkyvän UV-tatuoinnin. Kaikista epävarmin muste on läpinäkyvä, joka kuluu nopeiten pois, kuten tavallinen valkoinen mustekin.

UV-tatuoinnin hinta on 150€/h.

Black light tattoos are glowing in the dark with black light and gives more possibilities to do tattoos. Some of the colors are invisible by daylight and some you can see, but turn bright with black light. We use safe Mom’s nuclear and Bloodline inks that are made in the United States of America. If you have questions about these kind of tattoos, please contact me.