HINNASTO JA AJANVARAUS

AJANVARAUS Sähköpostitse: dexteradeitattoo@gmail.com

Suunnittelu/konsultaatio puhelimitse tai sähköpostilla ja mahdollinen keskusteluaika (paikanpäällä) ilmainen.

Varausmaksu (suoritettava, kun hyväksyt kuvan suunnittelun jälkeen ja varaamme itse tatuointiajan): 50€

ALLE 18-VUODEN IKÄISILLE AINOASTAAN HUOLTAJIEN PYYNNÖSTÄ LÄÄKINNÄLLISET TAI MUUTEN TÄRKEÄT TATUOINNIT MAHDOLLISIA. Otathan huoltajana yhteyttä itse!

Jokainen tatuointi on oma projektinsa. Isompien tatuointien kohdalla suosittelen tekemään tatuoinnin erissä. Yhden päivän aikana on mahdollista tatuoida max 8h. Tämä kuitenkin vaatii itse asiakkaalta isoa kipukynnystä ja hyvää terveyden tilaa.

Annan tatuoinnille joko tuntihinnan 100e/h tai kiinteän hinnan perustuen arvioituun työmäärään. Suunnittelu sisältyy hintaan, samoin kuin valmistelu ja tarvikkeet.

TATUOINTIHINNAT: Minimiveloitus on 100€ (pienet alle 60min työt). Hinnat sisältävät alv 24%. Ota yhteyttä kysyäksesi mahdollisuuksista tatuoinnillesi ja saadaksesi hinnan työlle etukäteen. HUOM! Värilliset ja yksityiskohtaiset tatuoinnit MAKSAVAT AINA enemmän, koska niiden tekeminen vie aikaa enemmän. Ethän siis vertaa pientä tarkkaa tatuointia isoon saatika värillistä muva kuvaan. Hinta arvion saat kuvallesi sähköpostilla: dexteradeitattoo@gmail.com

TATUOINTIKOHDAN PUUDUTUSVOIDE 10 € / 10g tuubi 50mg Lidocaine vaikuttava aine. Tatuoinnin koosta riippuen tuubeja saattaa mennä enemmän kuin 1 kpl. HUOM! Voide tulee laittaa 2h ennen itse tatuoinnin tekoa, joten ostathan tuubin etukäteen!! HUOM! TOISTAISEKSI VOIDE LOPPU VARASTOSTA.

PELOTTAAKO ENSIMMÄINEN TATUOINTI TAI UUSI KOHTA? Meillä voit varata 15min ajan 20€ hintaan, jossa pääset kokeilemaan vedellä tatuointia ja siten neulan kosketusta ihoon. Kysy lisää, jos sinua pelottaa tatuoinnin ottaminen ja olet tästä kiinnostunut. Ajat varaan henkilökohtaisesti kokeiluun.

HALUATKO TULLA ”ARTISTIPROJEKTI” TATUOITAVAKSI? Aika ajoin etsin artistiprojekteille henkilöitä. Tällöin minulla on jokin idea tatuoinnista, jossa harjoittelen uusia tekniikoita TAI saatan tarvita henkilöä osallistuessani tatuointikilpailuihin. Tatuoinnin hinta on projekteissa reilusti edullisempi. Jos olet halukas ottamaan tatuoinnin, jonka minä itse toteutan täysin oman näkemykseni mukaan, voit laittaa minulle viestiä halukkuudestasi osallistumaan projekteihin. Ilmoitan projekteista ja niihin hauista Facebook ja Instagram sivuillani.

VIIMEISENÄ HALUAN SANOA ERÄÄN ARVOSTAMANI TATUOINTIARTISTIN TOTEAMUKSEN:

”A good tattoo is never a cheap tattoo!” (Hyvä tatuointi ei koskaan ole halpa tatuointi!)