HINNASTO JA AJANVARAUS

AJANVARAUS ja KYSELYT Sähköpostitse. Appointment and inquiries by email: dexteradeitattoo@gmail.com

Teen normaalisti myös näin Korona-aikana, mutta pyrin välttämään ylimääräisiä kontakteja mm. tekemällä suunnittelutyön ja keskustelut virtuaalisesti sähköpostilla tai videokeskusteluina.

I do tattoos also at the time of Covid-19, but I try to avoind contacts and that is why I rather do desingns and inquiries by email.

Suunnittelu/konsultaatio puhelimitse tai sähköpostilla ja mahdollinen keskusteluaika ilmainen (HUOM! Korona-aikana pyritään virtuaalisuunnitteluun).

Varausmaksu/suunnittelumaksu 50e (maksu suoritettava viimeistään viikko ennen aikaa, maksua ei palauteta peruutuksen tullessa). Booking appointment fee: 50€

ALLE 18-VUODEN IKÄISILLE AINOASTAAN HUOLTAJIEN PYYNNÖSTÄ LÄÄKINNÄLLISET TAI MUUTEN TÄRKEÄT TATUOINNIT MAHDOLLISIA. Otathan huoltajana yhteyttä itse!

Jokainen tatuointi on oma projektinsa. Isompien tatuointien kohdalla suosittelen tekemään tatuoinnin erissä. Yhden päivän aikana on mahdollista tatuoida max 8h. Tämä kuitenkin vaatii itse asiakkaalta isoa kipukynnystä ja hyvää terveyden tilaa.

Annan tatuoinnille joko tuntihinnan 100e/h (50e alkava 30min aina ensimmäisen 1h jälkeen) ja UV-tatuoinnit 150€/h tai kiinteän hinnan perustuen arvioituun työmäärään. Uv-tatuoinnit ovat hinnaltaan kalliimpia itse musteen kalliimmasta hinnasta ja suunniteluun menevästä extra ajasta johtuen.

TATUOINTIHINNAT: Minimiveloitus 50e varausmaksu/suunnittelumaksu ja teon minimi 100€ (UV-tatuoinnit 150€ (pienet alle 60min työt). Hinnat sisältävät alv 24%. Ota yhteyttä kysyäksesi mahdollisuuksista tatuoinnillesi ja saadaksesi hinnan työlle etukäteen. HUOM! Värilliset ja yksityiskohtaiset tatuoinnit MAKSAVAT AINA enemmän, koska niiden tekeminen vie aikaa enemmän. Ethän siis vertaa pientä tarkkaa tatuointia isoon tai värillistä musta-valko kuvaan. Hinta arvion saat kuvallesi sähköpostilla: dexteradeitattoo@gmail.com

Booking and designing fee is 50e upon booking. Hour price is 100e/h but it is possible to make also a fixed price for bigger projects. UV-tattoos are 150e/h. Tax 24% included in the price.

PELOTTAAKO ENSIMMÄINEN TATUOINTI TAI UUSI KOHTA? Meillä voit varata 15min ajan 20€ hintaan, jossa pääset kokeilemaan vedellä tatuointia ja siten neulan kosketusta ihoon. Kysy lisää, jos sinua pelottaa tatuoinnin ottaminen ja olet tästä kiinnostunut. Ajat varaan henkilökohtaisesti kokeiluun.

HALUATKO TULLA ”ARTISTIPROJEKTI” TATUOITAVAKSI? Aika ajoin etsin artistiprojekteille henkilöitä. Tällöin minulla on jokin idea tatuoinnista, jossa harjoittelen uusia tekniikoita TAI saatan tarvita henkilöä osallistuessani tatuointikilpailuihin. Tatuoinnin hinta on projekteissa reilusti edullisempi. Jos olet halukas ottamaan tatuoinnin, jonka minä itse toteutan täysin oman näkemykseni mukaan, voit laittaa minulle viestiä halukkuudestasi osallistumaan projekteihin. Ilmoitan projekteista ja niihin hauista Facebook ja Instagram sivuillani.

VIIMEISENÄ HALUAN SANOA ERÄÄN ARVOSTAMANI TATUOINTIARTISTIN TOTEAMUKSEN:

”A good tattoo is never a cheap tattoo!” (Hyvä tatuointi ei koskaan ole halpa tatuointi!)

Rakkaudesta tatuointeihin ❤
Kuva: Björn Fagerholm